手机版

当前位置:石棉教育网 > 自考资讯 >

备考2018年一般专升本:大学习英语真题训练与答案

时间:2021-09-16 11:01:33|浏览:

1、—Hello, ____ Kate?

—Yes, speaking.

A. is this

B. is that

C. are you

D. is it

2、By the time I got home, my mother ____ to bed.

A. went

B. was getting

C. had gone

D. has gone

3、____ everything ____ ,it was not a bad holiday.

A. brining–into effects

B. learning–by heart

C. petting–into practice

D. taking–into account

4、When waiting at a bus sTOP for a long time, most people often look ____ and asleep.

A. bored

B. surprised

C. excited

D. amused

5、____ the effective method , I answered all the questions correctly.

A. Thanks to

B. In case of

C. As well as

D.Apart from

6、If you are like most people , your intelligence ____ from season to season.

A. turns

B. change

C. varies

D. ranges

7、No cream hot me, thanks. I am ____ a diet.

A. in

B. on

C. from

D. off

8、____ really worries George is that his parents expect too much of him.

A. What

B. This

C. Whichever

D. It

9、Mary loves Jazz, and she has played ____ for years.

A. piano

B. a piano

C. one piano

D. the piano

10、Ted made up has mind soon and accepted the invitation ____ .

A. without hesitation

B. without doubt

C.without understanding

D. without exception

答案:

1.B 2.C 3.D 4.A 5.A

6.C 7.B 8.A 9.D 10.A

Copyright © 2002-2021 石棉教育网 (http://www.maomit.net) 网站地图 TAG标签